Hoe u zachte handen kunt krijgen: 10 eenvoudige huismiddeltjes (2023)

Je handen zijn onbezongen helden!Denk er over na.Afhankelijk van hoe u uw dagen doorbrengt, kunnen uw handen schrobben, typen, snijden, roeren, hameren, wassen of zelfs tekenen.Ze kunnen gemakkelijk droog en ruw worden, maar het goede nieuws is dat zachte handen niet buiten bereik zijn!

Er zijn verschillende eenvoudige manieren om dagelijks voor de huid te zorgen voor de huid.In dit artikel,Babo BotanicalsGeeft je een paar van onze favoriete tips voor zijdeachtige zachte handen!

Maar laten we eerst snel bekijken waarom je handen misschien alles zijnMaarzacht.

Oorzaken van droge, ruwe handen

We hebben al enkele van de taken genoemd die uw handen dagelijks kunnen doen.Maar de lijst met factoren die bijdragen aan droge, ruwe handen is in wezen eindeloos!

How To Get Soft Hands: 10 Easy Home Remedies (1)

De wind en de koude, droge lucht van de winter kunnen een nummer op je handen doen.Maar blootstelling aan de zon kan verouderen en hun delicate, dunne huid beschadigen.En als je elke dag elleboog diep in heet vaatwater merkt (wie niet?), Kan dit ook leiden tot droge handen.

Dat is niet te vergeten hoe vaak je bentwas je handenElke dag, die je huid van zijn natuurlijke vocht en beschermende barrière beheert.

Dit alles kan leiden tot een droge, ruwe of zelfs gebarsten huid op je handen.Een medische aandoening kan echter ook leiden tot een ruwe huid op uw handen.Het is altijd het beste om contact op te nemen met uw arts als u specifieke zorgen maakt.

Dat gezegd hebbende, laten we meteen springen in wat je kunt doen om de dagelijkse slijtage op je handen te bestrijden en terug te keren naar de zachte huid waar je van houdt!

10 huismiddeltjes voor zachte handen

1) Breng amandelolie aan

How To Get Soft Hands: 10 Easy Home Remedies (2)

Droge, ruwe handen moeten gehydrateerd zijn!Als het gaat om natuurlijke remedies voor zachte handen, wordt het niet veel beter dan oliën zoals amandelolie.

Deze olie zit vol met vitamines, mineralen en vetzuren die geweldig zijn voor je huid.Het enige wat u hoeft te doen is deze nuttige olie zachtjes in uw handen masseren.

Om droge, ruwe handen te bestrijden, verandert dit in een gewoonte (minstens eenmaal per dag!).

2) Breng kokosolie aan

Kokosolie is een andere fantastische natuurlijke vochtinbrengende crème die je op het goede spoor kan krijgen voor zachte handen!Naast het snel absorberen in je huid en het superhydrateren zijn, heeft het ook antibacteriële eigenschappen.

Breng kokosolie aan, net zoals je een reguliere lotion zou aanbrengen - onthoud dat je handen een paar minuten vettig zullen zijn als deze in je huid duikt.

3) Slaap met een vochtinbrengende crème

Als het overdag een olie op je handen aanbrengt, hinderlijk of onhandig voor je is, maak er dan gewoon deel uit van je nachtelijke routine!

Het gebruik van olie of vochtinbrengende crème voordat u naar bed gaat, is een geweldige manier om uw handen over enkele uren diepe hydratatie te geven.

De beste manier om te slapen met amandel- of kokosolie (of een andere vochtinbrengende crème van uw keuze) op uw handen is door handschoenen aan te zetten na het aanbrengen van de olie.

Als je geen handschoenen hebt die je vettig wilt krijgen, kun je altijd een paar sokken gebruiken.Spring dan gewoon in bed en laat de hydraterende magie 's nachts plaatsvinden!

4) Gebruik een helende zalf

Het gebruik van lotion lijkt misschien een no-brainer als je zachte handen wilt.Helaas zitten veel lotions en vochtinbrengende crèmes op de markt vol met chemicaliën en kunstmatige geuren die verre van goed zijn voor je huid.

Maar dat betekent niet dat je lotion helemaal moet schrijven.De juiste kan wonderen doen voor je handen!

Babo BotanicalsGevoelige huid Alle natuurlijke helende zalfis een 100% natuurlijke en 70+% organische hydraterende zalf die perfect is voor afgedekte handen.Het is gemaakt voor volwassenen metgevoelig, droge of eczeemgevoelige huid, maar het kan worden gebruikt door iedereen op zoek naar zachte handen!

Deze niet-vette genezende formule bevat colloïdale havermout, shea en cacaoboter van medische kwaliteit.En het is vrij van conserveermiddelen, geur, minerale olie, parabenen en petroleum.

Het heeft alle goede dingen voor zachte handen en niets van de slechte!

5) Exfoliëren met suiker en olijfolie

How To Get Soft Hands: 10 Easy Home Remedies (3)

Onderdeel van het krijgen van de zachte handen die je wilt, is doen waar we zojuist over hebben gesproken - hydrateren, hydrateren, hydrateren!Maar het andere deel is peeling.

Exfoliatie verwijdert de bovenste laag van dode huidcellen zodat de verse huid eronder kan schijnen.Bonus: het is gemakkelijk en snel!Het enige wat u hoeft te doen is gelijke delen van olijfolie en suiker mengen (we raden elk een eetlepel van elk aan) en wrijven het mengsel voorzichtig in uw huid.

De olijfolie zal uw huid hydrateren terwijl de suiker fysieke peeling biedt.Schaad je huid niet door te krachtig te wrijven!

En vergeet niet: in tegenstelling tot hydrateren, wat minstens eenmaal per dag moet worden gedaan, moet u uw huid maximaal twee of drie keer per week exfoliëren.

6) Draai naar aloë vera

How To Get Soft Hands: 10 Easy Home Remedies (4)

Als je denkt aan zomer en zonnebrand als je aan aloë vera denkt, heb je het niet verkeerd.Hier bij Babo Botanicals gebruiken we graagNa zon kalmerende hydraterende aloëgelKoelen en rehydrateren na een dag in de zon.

Maar Aloë Vera gaat veel verderzonnebrandverlichting!Het is genezend, hydraterend en vermindert ontstekingen, wat betekent dat u aloë vera in uw soft-hand regime kunt opnemen.

In tegenstelling tot een lotion die je aan je handen achterlaat, werkt Aloë Vera als een masker.Masseer gewoon een beetje in je handen, laat het een paar minuten zitten, spoel het vervolgens af en ga door met je dag.

7) Behandel uw handen op een masker

Naast het behandelen van je handen op een paar minuten aloë vera, kan je eigen handmasker opjagen precies het ding zijn om je huid te kalmeren en te verzachten.

Je kunt een handmasker maken met ingrediënten die je bij de hand hebt in je keuken, zoals aardappelen, honing, avocado, eieren, haver of yoghurt.

Er zijn tal van recepten online, maar om u een idee te geven van hoe snel en gemakkelijk het kan zijn, houdt één doe -het -zelfmasker slechts in om een aardappel te koken, deze te pureren met een scheutje olijfolie en het op uw handen te verspreiden zodra het afkoelt.een beetje.

Laat het aardappelmasker ongeveer 15 minuten aan voordat u het uitneemt en uw handen spoelt.

8) Draag zonnebrandcrème

Lateren met zonnebrandcrème voordat u gaat voor een buitenavontuur en slijtagegezicht zonnebrandcrèmeop eendagelijks.Je kent de touwen.Maar heb je er ooit aan gedacht om zonnebrandcrème in handen te geven?

Je handen zijn net zo vatbaar voor zonneschade als elk ander deel van je lichaam!Dus, de volgende keer dat u zonnebrandcrème aanbrengt, vergeet uw hardwerkende handen niet.

Zorg ervoor dat u eenVeilige zonnebrandcrèmeDat zal zowel je huid voeden als beschermen deze tegen de schadelijke stralen van de zon.

How To Get Soft Hands: 10 Easy Home Remedies (5)

Babo BotanicalsDuidelijke zink zonnebrandcrème lotion SPF 30klopt.Het is gemaakt met 16% zinkoxide en huidverzachtend gecertificeerde organische oliën.Bovendien is het zachtaardig en geurvrij-veilig voor het hele gezin en de zeedieren!

9) Draag handschoenen

How To Get Soft Hands: 10 Easy Home Remedies (6)

Laat al je harde werk niet hydrateren van je handen aan verspilling!Handschoenen kunnen helpen om zachte handen te beschermen.Dit betekent zowel winterhandschoenen als rubberen handschoenen.

Het dragen van handschoenen wanneer het weer koud wordt, beschermt je huid tegen de koude lucht en harde wind, die beide bijzonder aan je handen kunnen drogen.

En rubberen handschoenen zijn essentieel voor het reinigen of wassen van gerechten om een barrière te bieden tussen uw huid en het heet water of harde chemicaliën.

10) Run een luchtbevochtiger

Droge lucht kan het vocht uit je huid zuigen, wat precies het tegenovergestelde van zachte handen leidt.

Hoewel je niets aan het weer kunt doen, zal het runnen van een luchtbevochtiger in je huis het vocht in de lucht vergroten en helpen voorkomendroge huid.

Zwaai afscheid van ruwe handen

How To Get Soft Hands: 10 Easy Home Remedies (7)

Of het nu winterweer is, onophoudelijk met de hand wassen of een taak waarvoor u uw mouwen moet oprollen, ongeacht de oorzaak van uw ruwe huid, er zijn stappen die u kunt nemen om zachte handen te bereiken!

Hydrateren met amandelolie,kokosnootolie, en Babo BotanicalsGevoelige huid Alle natuurlijke helende zalf.En, indien nodig, ga 's nachts voor diepe hydratatie door omhoog te schuimen en een handschoenen uit te glijden voor het slapengaan.

Vergeet niet om in het offensief te gaan om je handen zacht te houden door zonnebrandcrème, winterhandschoenen en rubberen handschoenen te dragen als dat nodig is en een luchtbevochtiger in je huis te gebruiken.

Met de juiste zorg kun je afscheid nemen van een ruwe huid en hallo zeggen tegen gladde, zachte handen!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated: 28/12/2023

Views: 6728

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.